Ben ik weer!

February 28, 2009 - Pietersburg, South Africa

 

Alweer een paar foto’s, aangezien het vandaag de laatste dag van de maand is en ons “internetquotum” van deze maand nog niet vol is.

Niet zoveel nieuws, behalve dat we nu écht geen auto meer hebben. Inmiddels is de hele tank onder de auto uit komen vallen. Tijdens het rijden(!). Hadden hem ’s ochtends nog op de brug gehad omdat de remvloeistof eruit kwam lopen. Dit weekend een leen auto gekregen (zie foto). Geweldig apparaat!

Oh, en onze ranger is er ook mee opgehouden, althans voor de komende maand. We krijgen nu elke week een andere ranger mee. Die van deze week kon geen Engels en spreekt onverstaanbaar Zuid-Afrikaans. Bovendien hield hij er donderdag na 2 uur lopen ineens mee op, omdat onze neushoorn een zogenaamd “zwarte neushoorn gebied” in was gelopen. Geen grens van dit zogenaamde gebied te bekennen, maar goed.

Inmiddels wél mijn eerste bruine hyena in het echt gezien! Oftewel na 6 weken eindelijk het object van mijn studie gezien.. Ga voor een luipaard deze week.

 

Liefs Alma 

 


Pictures

(small)spotted genet
Blue monkey's;
camera's_maken
Funny Fanny
 
 

2 Comments

Nienke:
March 1, 2009
Girl!!Leuk om je verhalen weer es te lezen...klinkt alsof je het prima naar je zin hebt tussen al die wilde beesten ;-)
XX Nien
Marjan Spoelstra:
March 2, 2009
Dag Alma,

Wat maak jij een hoop mee in de bush!! Bijzonder dat je al zoveel dieren hebt gezien! Jammer dat je onderzoek bij de hyena's niet zo verloopt als je gehoopt had. Ik hoop dat je toch nog meer hyena's gaat spotten!
En zo te lezen ben je ook al bijna een automonteur! Wat een pech! Ik hoop dat je ondanks de minder leuke dingen ook veel plezier hebt!
Groetjes uit Nederland,

liefs je nicht Marjan

groetjes Marjan
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login