Pech voor Veronica!

November 24, 2009

 Hallo allemaal.

Helaas is Veronica op dit moment op weg naar Denemarken en met haar haar laptop en het internet waar ik voor betaald had. Gisteren na het werk bij de gorillaas liep ze met een van de keepers langs de voerbakken van de gorillaas en een van hun stak haar hand uit en trok haar aan haar  t'shirt , ze knalde met haar hoofd en hand tegen het hek en helaas is haar pink gebroken en heeft ze een snee in haar hoofd.Met behulp van Ben, de keeper, kon ze gelukkig loskomen. We zijn naar een kliniekje gereden waar ze de wond gehecht hebben en moesten naar een andere kliniet voor een x ray.De man die die zou maken was er natuurlijk niet en werd opgeroepen. Daarna was er geen arts en werden we naar huis gestuurd.Het heeft wel 3 uur geduurd, maar we weten natuurlijk allemaal dat het hier een beetje anders werkt dan bij ons.Ik heb nu 3 dagen op de quarantaine afdeling gewerkt en kon vandaag mijn voorkeur uitspreken over de afdeling waar ik het leifst zou werken.Ze waren wel een beetje verbaasd dat ik wil werken waar ze me nodig hebben , ik vind het overal wel leuk en het is ook leuk om steeds met andere keepers te werken. de meeste vrijwilligers kiezen voor de gorilaas en de quarantaine afdeling, omdat daar de babychimps zitten. 

Het internet hier is zeer langzaam en eerlijk gezegd vind ik dat vrij irritant.Ik ga nu naar huis, gelukkig is er zondag een nieuwe vrijwilligster uit Frankrijk gekomen en zij zal vanavond koken.

Groetjes Annelies.

Jovanka, wil je Sabrina met haar verjaardag feliciteren, ik zou het wel op facebook kunnen doen, maar heb daar nu geen tijd meer voor.


3 Comments

Noortje van neerven:
November 24, 2009
Oh, Annelies wat erg voor Veronica. Hopelijk komt het allemaal goed met haar. Voor ons weer een les om altijd alert te blijven, het blijven natuurlijk wilde dieren.
Wat goed van jou om aan te geven te willen helpen waar nodig is!

En wat jammer van je internet. Nu moet je natuurlijk weer naar een internetcafe. Mocht je er toch nog een aan willen schaffen. (zo'n apparaatje)Dan kan ik hem hier nog van je overnemen als je dat graag zou willen. Kijk maar.
Nou Annelies, blijf altijd alert en maak er nog een fijne tijd van.
groetjes Noortje
sonja:
November 25, 2009
Dag Annelies,
wees maar extra voorzichtig hoor, als ik hier lees wat er met Veronica gebeurd is! Ik vind het erg voor haar, ongelukken gebeuren wel overal maar hier kunnen ze wel beter en sneller verzorgd worden. Het zijn en blijven dieren hé?
Nog een fijne tijd verder.
Sonja
Alex en Angeline:
November 26, 2009
Hoi Annelies,
We vonden het leuk om in je vorige e-mail te lezen over de 'gedragsverrijking' bij het eten geven. Waren dat eigen ideeen of doen de verzorgers dat vaker? En dat van Veronica is inderdaad vervelend, maar is niet te vermijden. Allemaal onbekende gezichten voor de apen en onbekende apen voor de vrijwilligers. En als je dan binnen grijp-afstand loopt of staat, dan kan dit helaas gebeuren. Wees supervoorzichtig ook al zien de apen er nog zo lief uit. Zeker in gevangenschap blijven ze onberekenbaar.
Veel plezier nog!
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login