Een Luxe Bordeau-Rode Mercedes Benz.

July 13, 2012

Dag lieve mensen,

Er zijn alweer tijden voorbij. Was ik vorig jaar rond deze tijd nog student, werk ik nu al bijna weer een jaar. Direct na mijn studie heb ik gesolliciteerd bij Jelmer, en sinds november 2011 ben ik in dienst bij Jelmer.

Jelmer is een multicompany traineeship in de civiele techniek. Dit houdt in dat ik 3 keer 1 jaar bij verschillende werkgevers werk. 1 jaar bij de overheid, 1 jaar bij een aannemer en 1 jaar bij een ingenieursbureau. Daarnaast krijg ik met andere trainees verschillende trainingen en workshops. Het grote voordeel vind ik dat ik collega’s heb bij verschillende bedrijven of instanties. Zo heb ik nu collega’s bij een aannemer als Heijmans, Ballast Nedam, maar ook bij de gemeente Gouda of een waterschap. Bekijk de website maar eens:
www.jelmer.nl

Via Jelmer ben ik per Januari 2012 werkzaam bij de Provincie Zuid Holland, op de afdeling vaarwegen. Hier houd ik mij bezig met beleidsvraagstukken met betrekking tot de provinciale vaarwegen. Daarbij kan je denken aan archeologie langs de vaarweg, niet gesprongen explosieven (NGE), maar ook nieuw beleid over de meldknoppen bij bruggen. Daarnaast hou ik mij bezig met aanpassingen in bestemmingsplannen en contact met bewoners langs de vaarweg. Afwisselend en boeiend.

Maar wat heeft die rode mercedes hiermee te maken? Nou dat heeft te maken met mijn vakantie in augustus. Al tijden wil ik eens terug naar Gambia, en daarvoor heb ik gezocht naar een vriend die mee wilde. Ik ga samen met een Roel, een vriend vanuit de middelbare school in Doetinchem. We hebben inmiddels een Mercedes C220 Diesel uit 1997 gekocht, en zijn bezig met de voorbereiding om door de woestijn te rijden. In Gambia wil ik nog wat bekende bezoeken, maar vooral genieten van de vakantie. Eind juli vertrekken we, en half augustus hopen we per vliegtuig terug te komen. Ik zal proberen tussentijds wat berichten te posten, en wat foto’s.

Inmiddels zijn we rijker:
1 auto
1 12 volt koffiezetapparaat
1 reservevelg+band+krik
2 extra dieseltanks+schenktuitje
1 autoradio
Paar rolletjes tape

Meer denken we niet nodig te hebben.

Tot de volgende mail!

Jelte


Pictures

merc1
merc2
 
 

3 Comments

marijke:
July 14, 2012
Chillex ;)
Willemijn:
July 15, 2012
Woo wat tof!! :) Veel plezier!
Ps: dan kom ik als je terug bent een keer je huis bekijken ^^
Sonja:
July 17, 2012
Nice! En zorg maar dat jullie terugkomen, ik ga er in ieder geval vanuit :) Lang berichtje en nieteens vermelden wanneer je weg gaat... matig hoor ;)

dikke knuffels!
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login