Commentaar op jullie "comments"...!

June 22, 2013 - Kiruna, Sweden

@ ELS: Anne Karine en haar kids waren dolenthousiast over de speculoospasta! En... daarbij héél vriendelijk en gastvrij. De "zolder" bleek een echte slaapkamer te zijn, gewoon op de bovenste verdieping. Heerlijk geslapen, en 's anderendaags 's morgens lekker gesmuld van haar vers gebakken brood!

@ JOKE: de frigo doet het uitstekend! Weliswaar het best als ie op het net aangesloten is (beter dan in de auto), wat ook logisch lijkt. Maar het houdt onze Maes, onze wijn en onze picon, kaas, boter e.d.m. lekker koel!

@ GUIDO en RIA & GINO: Ja, we hebben al heel wat gelezen hier. Maar we gunnen elkaar zeker de rust en 't genieten van een goed boek! De Tiende Wet van de Magie is al voor drie kwart verslonden; dat wil zeggen dat Hilde al bijna twee zo'n kanjers erdoor heeft gedraaid! Mijn "De Dwergen" (ook zo'n kanjer) is dik halfweg... Maar wees gerust, we vergeten zeker niet om van Lapland en al het moois in de natuur te genieten!

@ KRISTA: wees gerust, je vriendin is voorzichtig (ik hou ze trouwens goed in ’t oog!). Vandaar dat ze er zo goed uit ziet vaneigens! We genieten inderdaad van de mooie natuur hier. Noorwegen is héél verschillend van Zweden, maar ’t blijft boeiend om dit onbekende (voor Hilde, die reeds in Zweden was, wat minder onbekende) deeltje Europa te ontdekken!

@ ROBBE: beter een plezante trol dan een onwelriekende drol! Fijn gevonden, hé!? Trouwens, wees gerust, we hebben géén trol mee als souvenir… maar wel leuke ideeën om ermee aan de slag te gaan! Wel siert een mooie rendierhuid straks ons salon…! Neen, niet van “ocharme, die beestjes”, want dit behoort nu eenmaal tot de Samische cultuur! Da!

@ FILIP & NATHALIE & CO: De trollen in Noorwegen zijn àl te duur om als souvenir mee te brengen: ze zijn weliswaar heel mooi, moet ik toegeven, maar 200 euro en meer voor een figuurtje van 30 cm groot vinden we toch een beetje “erover”! Ik denk dat de rommelmarkten ons voor een betere prijs heel wat méér trollen en trolletjes kunnen opleveren (we zullen er in elk geval naar uit kijken). Anders alles goed in ons bosje? Missen de dieren ons niet te veel? Doe alvast de groetjes aan ons beestjes, en uiteraard ook aan Jacques en Leona, die er zo goed zorg voor dragen! Thanx!

@ DE REST: Het is inderdaad genieten van deze mooie natuur, maar, via onze blog, ook van jullie commentaren! ’t Is leuk iets van ’t thuisfront te horen/lezen… We reizen nu stilaan richting Zuid-Zweden, en de temperatuur klimt de hoogte in! We zijn al blij dat we nagenoeg constant boven de 17°C blijven! Hopelijk is het bij jullie intussen een stuk beter geworden dan toen we vertrokken! En… frietjes zullen ons héérlijk smaken, als we terug thuis zijn (wreed, hé, Belg zijn!?)… :-)


3 Comments

Guido:
June 23, 2013
Blijf nog maar een beetje ginder, als je goed weer wilt, want hier was het vandaag gezakt tot een 'zomerse' 15 graden!
Krista:
June 24, 2013
Bij jullie stijgt de temperatuur, hier blijft het fris en vooral bewolkt!
Wij missen de zonneschijn, daarom gaan we een reisje boeken om vitamientjes op te doen.

Geniet nog van jullie mooie reis!
liesa:
June 24, 2013
Kahlan kruipt als een sneltrein vooruit

en ja hoor, ze zet haar eerste stapjes, rond de salontafel, zetel, met de stoelen in huis. Het zal niet lang meer duren eer ze zelfstandig wandelt.
Ondertussen in onze eerste baksteen gemetst.
Geniet nog verder van jullie reis.

Groetjes,
Liesa, Richard en Kahlan!
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login