Einde van onze Scandinavische reis in zicht!

July 1, 2013 - Zonnebeke, Belgium

Donderdagavond logeerden we, omwille van het slechte weer (heel veel regen), in een stuga (heel klein houten huisje) op een camping in Askersund, aan de boventop van het Vätternmeer (150 km lang! – kan je je dit voorstellen? Een meer dat zich uitstrekt zo’n beetje van Kortrijk tot Hasselt?). De dag erna ging het dan richting Malmö (van ’t songfestival, weet je nog?), waar we dachten, eventueel toch een paar dagen te blijven, om dan, via Denemarken en Duitsland ons thuisfront te gaan opzoeken. Waarschijnlijk zouden we dan thuis geweest zijn ergens in de loop van zaterdag (of zondag desnoods)…

De laatste loodjes werden gelegd… Intussen zaten we in Malmö. We brachten nog een bezoekje aan deze Zweedse grootstad, maar de weersvoorspellingen waren niet van die aard dat een verder verblijf er in zat. Dus staken we dan maar meteen door naar Duitsland, uiteraard via Denemarken. En dan moet ik toegeven dat ’t paard zijn stal zal begon te ruiken en dat we rechtstreeks vanuit Hamburg afstevenden op Zonnebeke City! Waar we zaterdagmorgen rond 4u00 arriveerden! Home sweet home! 6660 km staan op de teller van onze Nissan (+ de 1490 km waarmee we Gent-Brevik per vrachtschip overbrugden)… ’t is dus voorlopig genoeg geweest! We zijn blij weer thuis te zijn!


3 Comments

Carine & Volkhard:
July 1, 2013
Welgekomen t'huis, waar de zomer toch zo'n beetje probeert uit te breken.
Vele, vele groetjes van Carine en Volkhard
Guido-Jules:
July 1, 2013
Ik ben gelukkig voor jullie dat de reis goed verlopen is. Ik ben benieuwd naar alle frisse indrukken uit het hoge noorden... hoewel de beren blijkbaar Hilde niet wensten te zien. Tot zaterdag!!
Erik:
July 2, 2013
Dag Bernard & Hilde

Juist de laatste twee comentaren van julliie reis gelezen,fantastishe reis geweest zo te zien en met veel plezier gevolgd.
Veilig thuis dat is het bijzonderste.
MVG Erik en Frieda. Tot de volgende.
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login