First weekend of February

February 14, 2009 - Greenock, United Kingdom

Vrijdag 06/02 hadden we een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje van 2 meisjes uit IBM. Ze hadden een zaal in Word Up afgehuurd en dus zijn we dat feestje gaan verkennen. Het resultaat kan je online zien nu, heb alle foto's die die avond genomen zijn op de blog gezet.

Zaterdag 07/02

Het was koud maar zo'n mooi zonnig weer zaterdag dat we vonden dat we onze camera's weer uit moesten halen. Niels had een route uitgepluist dat ervoor zorgde dat we een heel ander zicht kregen op onze buurdorpjes en plaatsjes. Ik blijf erbij, om iets mooi te zien hier moet je echt nooit ver rijden, maar we waren verbaasd dat we hier al een jaar gezeten hebben zonder deze dorpjes ontdekt te hebben. Prachtige landschappen, boerderijen (waarvan ik niet dacht dat je die hier rond Greenock kon vinden!) en een loch! Hiervan zijn de foto's ook op de blog te vinden nu, maar omdat het zo koud was ga je merken dat we soms te lui waren om uit de auto te stappen en dat ik dus vaak gewoon foto's nam vanuit de peugeot (terwijl we rond reden).

Zondag 08/02

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw!! En het bleef liggen ook! Het was zelfs zo erg dat geen taxi's of bussen meer mochten rijden. We zijn naar buiten gegaan met de camera en ondertussen zagen we mensen uit het raam staren alsof we enorm moedig waren om nu buiten te komen. Serieus, het leek of de Schotten het raar vonden dat we op straat door de sneeuw liepen en er foto's van wilden. (Check out de pics)

 

xxxx 


Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login