Indiana Land, American Party & Spring Festival

March 16, 2009 - Belfast, United Kingdom

Na af en toe nog wat school te hebben ergens zijn we donderdag naar de pub geweest, waar we het erg gezellig hebben gemaakt. Robinson's is een vet cute pub en wil er zeker nog wel een keer heen!

Vrijdag zouden een groep international students naar een soort van adult playground. In eerste instantie dachten wij meteen aan iets heel fouts, want komop; adult play ground. We konden het ook niet echt vinden op google. Maar goed, het bleek gewoon een playground te zijn met glijbanen en weet ik veel wat, niet specifiek voor adults; Indiana Land. Er was echt een geweldige playground en we waren er met 16 man ongeveer, waaronder wij Nederlanders, Amerikanen, Belgen etc. Erg gezellig en zo leer je elkaar toch weer wat kennen natuurlijk!
Bekijk de foto's maar even en ik heb zelfs een flimpje van de uber toffe glijbaan! Was een soort van stukje free-fall wat er in eerste instantie best wel doodeng uitzag, maar wat uiteindelijk vet tof was.
Daarna was er een feestje bij de Spaanse meiden thuis, we dachten dat er iemand jarig was, maar bleek niet zo. Maar goed, je hoeft geen reden te hebben voor een party! Het was een soort van American Party (Bring Your Own Booze) en dat hebben we gedaan ;)
Erg leuk om wat meer met de rest in contact te komen en we lagen dan ook na 03.00 in ons bedje.

Helaas waren we de volgende dag al lekker vroeg wakker op de een of andere manier. Moniek (klasgenoot die jaartje in Leeds studeert) kwam lekker vroeg aan en Merel ging in de middag Sjoerd ophalen. We zitten hier dus nu met 6 man :) Lekker drukke boel :D

Zondag gingen Merel, Sjoerd, Tjar en Moniek de city tour doen maar daar hadden Jos en ik niet heel veel zin in. Jos had van de andere internationals gehoord dat er ergens een soort van international market was, dus daar wilden we wel heen. Het bleek niet helemaal dat te zijn, maar meer de viering van de lente zoals ze in India doen. De mensen vieren dat door met kleur poeder elkaar te besmeuren en zo onder andere klasseverschil maar ook ruzies even te vergeten en nader tot elkaar te komen en met elkaar het begin van de lente te vieren. Het was nogal een kleurige boel! Er waren heel veel Indiase mensen en ik en Jos voelden ons daar echt blond ;)
Vond het erg tof om daar bij te zijn want zovaak maak je dit niet mee en ik kan nu niet zeggen dat ik in Nederland nu met veel Indiase mensen in contact ben gekomen. Het was mooi om te zien hoe die mensen daarin op gingen. Op zich wilde ik wel mee doen maar die kleurenpoeder krijg je waarschijnlijk niet echt uit je kleding (werd voor gewaarschuwd) en daar had ik dan niet veel zin in!
Jos en ik waren hier al rond 14.00 en rond uurtje of 16.00 kwamen er nog wat van de andere international students en daarmee zijn we ook weer mee richting huis gelopen (normaal zijn we vrij lui en nemen de taxi maar gisteren dus even niet ;) )

Dus dat was me het weekendje weer wel :D


Pictures

People
Overview
Nog meer blije kleurtjes!
Feestende mensen
 
 

3 Comments

RH en Mayke:
March 16, 2009
Hoi Maaike!!!

Leuk om je berichtje weer te lezen. RH heeft vorig jaar 'holi' in India gevierd! Leuk om te zien dat ze dat daar ook doen. Nog veel plezier allemaal!

groetjes, Roelof Henk en Mayke
Anneke Kruiter:
March 16, 2009
Hallo Maaike, volgens mij hebben jullie idd meer "feestdagen" dan lesdagen, nou ja als het maar gezellig is.
Veel plezier op de 17e.
Groetjes
Hilde:
March 17, 2009
Heeey maaikie!!

Wat maken jullie daar leuke dingen mee!!:D en wat kun
je daar mooie dingen zien :)
Als je maar voorzichtig doet!! (K)
Groetjes daar en groetjes van Ties!!!

Liefs Hilde
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login