'Fijn' weekendje

March 26, 2009 - Belfast, United Kingdom

Woensdag was het een beetje bijkomen van St. Paddy's Day, lekker genikst natuurlijk.

Donderdag hadden we nog wat les ergens en toen die dag de stad ingeweest. Het schijnt dat St. Anne's, een kathedraal in Belfast, het grootste Celtische kruis in de wereld heeft. Nou, en groot betekend in dit geval reusachtig! Hardstikke mooi natuurlijk, maar toen we bij de ingang kwamen bleek dat we twee minuten voor sluitingstijd aan waren komen waaien. Helaas, maar gelukkig hebben we meer dagen.

Vrijdags zijn Tjar en ik niet op kroegentocht, maar op kerkentocht geweest. We zijn begonnen bij St. Peter's, die vlak naast Falls Road zit. Daarna dus naar St. Anne's, waarvandaan we St. Patrick's zagen. Verderop zagen we nog eentje maar daar konden we niet in want die was erg vervallen. 
Ik ben zelf niet gelovig maar ik vind kerken vaak wel prachtige gebouwen en dat zijn ze natuurlijk ook. Bekijk de foto's maar even voor een goed beeld van wat we die dag gezien hebben. Ik vond St. Anne's de mooiste en die was ook meteen de grootste. En natuurlijk dat Celtische kruis was ook prachtig!

Vrijdag begon ik me echter niet zo geweldig te voelen. Mijn keel is toch wel een van m'n zwakke plekken en ja hoor, vrijdag avond zat ik tegen een keelontsteking aan. Toch nog uitgeweest naar de Botanic, waar ik nog nooit geweest was maar wat wel erg leuk en gezellig was met een groep internationals, maar uiteindelijk toch maar naar huis gegaan omdat ik me echt vreselijk begon te voelen. Gelukkig was Tjar zo lief om met me mee naar huis te gaan.
Het weekend bestond voornamelijk uit slapen op de bank en paracetamol, ijs en thee met honing. Alles om het maar te verzachten! Tjar heeft goed voor me gezorgt en zondag voelde ik me al beter.
Helaas ben ik nu nog niet van het gehoest af maar wel van de keelonsteking ;)

Dinsdag avond was er een Amerikaan jarig en zijn we met z'n allen naar de Limelight geweest. Heel gezellig gehad en zelfs gedanst! :O:D Niet dat ik dat kan wel naar m'n zin gehad ;)

Gisteren zijn Tjar's ouders aangekomen hier in Belfast en zaterdag komt mijn lief hier weer heen! Kan niet wachten :D
Het word wel een drukke boel: Tjar's ouders zijn er tot zondag, zaterdag tot dinsdag komt Kj, zaterdag tot dinsdag komt ook Merel's familie, dan van 6 tot 12 april komen m'n ouders en Hilde en Ties van 8 tot 12 april!
Krijgen wij studenten ook nog eens rust of hoe zit dat? ;)


Pictures

Tjar, Heather & ik
Jos & Heather
Jos en double Heather
Maxi (rare Duitser)
 
 

2 Comments

Anneke Kruiter:
March 29, 2009
Hey Maaike,
Rust?????? één grote lange vakantie is dit volgens mij, of zoals mijn zus laatst zei: Een pretpakket.

Lieve groet
Hilde:
March 31, 2009
De rust is nu voorbij ;)

xxx
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login