Feestjes, feestjes en.. feestjes?

April 6, 2009 - Belfast, United Kingdom

Goed, dit word een hele leerzame blog ;)

Vrijdagavond zijn we met een groep naar The Egg en the Botanic geweest. The Egg zit tegenover de Botanic en daar is drinken veel goedkoper en hebben ze leuke acties. Zo waren vrijdagavond alle cocktails maar £2. Nou, dat vind Maaike wel leuk :D Vanalles uitgeprobeerd natuurlijk en daarna met zijn allen naar de Botanic. Daar speelde een live bandje wat het erg goed deed en vond het erg tof om daar naar te luisteren en zelfs te dansen!

Zaterdag was er een T-Party. Dat betekend dat je verkleed moet als iets wat begint met een T. Ik had gekozen voor Tinkerbell, Merel ging als Tigger, Tjarda als de Toothfairy en Jos ging als The Thing van de Fantastic Four. Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we wat bezig geweest met onze outfitjes bij elkaar te zoeken (Vleugels zijn wel cruciaal voor de Fairies) en zaterdag avond was het dan zover! Eerst thuis maar even wat leuke/foute foto's gemaakt, daarna dus op weg naar Broadway 28, waar het feestje gehouden werd.

Vond dat de anderen er ook leuk uitzagen, sommigen hadden wat meer aan hun outfit gedaan dan de ander, maar dat houd je toch altijd. Er waren lekker wat mensen en ook een nieuw drankspelletje geleerd, Kings, wat je met gewone speelkaarten speelt. Op die manier kan het erg snel gaan met mijn fles wijn! Al met al, een leuke avond en bekijk de foto's maar even :D Vond in ieder geval dat ik er zelf ook leuk uitzag en kreeg ook complimentjes :) hihi.

Zondag niet veel meer gedaan dan alle 3 X-men films gekeken. Tjar had deze nog nooit gezien en de rest vind ze vet tof en aangezien ik de week ervoor net alle drie films van Kj had gekregen kwam dat mooi uit! S'avonds naar de Red Devil (onze stam pub) geweest waar ze zondag avond live muziek hebben, waar we van de eigenaar een Red Devil t-shirt hebben gekregen! :D:D Veel te groot (iedereen kreeg XXL) maar wel erg tof natuurlijk ;) Dat t-shirt wilde ik nog wel hebben maar algemeen gezien moet je eerst daar dronken worden om die te krijgen (waar ik dan weer niet zoveel zin in heb).

Het was weer een 'druk' weekendje en nu hebben we Paasvakantie. Vanavond ga ik m'n ouders ophalen van het vliegveld. Ook erg veel zin in :D


Pictures

Overview
Tin tin
The Thing & Mr. T
The Thing!
 
 

4 Comments

Anneke Kruiter:
April 6, 2009
even heel gauw want ik moet zo weer an het werk:
Je zag er idd leuk uit hoor, prachtig en Tjarda ook zeg maar tegen haar.
Veel plezier met je ouders en de rest.
Liefs,
Anneke
Sjiva:
April 6, 2009
Ziet er naar uit dat je je prima vermaakt!
Leuke kostuums. :)
RH en Mayke:
April 6, 2009
Hey Maaike!!

Ziet er weer gezellig uit!

liefs, Mayke
H-J:
April 8, 2009
^^ jullie weten wel wat lol is :p

lache kostuums vooral de tomb raider ;)
kun je die niet voor me meenemen als je terugkomt? :p
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login