Weekje familie

April 13, 2009 - Belfast, United Kingdom

Het is alweer even geleden dat ik hier wat gepost heb, mede door het feit dat mijn familie hier afgelopen week is geweest! Dus ik zal maar gewoon bij maandag beginnen:

Maandagavond pap en mam van het vliegveld gehaald, heerlijk om die twee weer te zien! Ik heb mijn ouders nog nooit zolang niet gezien, en vond het dan ook erg tof om ze beiden weer te zien en te kunnen knuffelen! :D Was erg tof. Ouders sliepen bij ons thuis dus ik en Merel hadden s'middags al van kamer gewisseld. Een 2 persoons luchtbed kan nooit op mijn kleine kamertje en Merel's kamer is best wel groot (wat erg handig was want ook Ties en Hilde sliepen op 2 pers. luchtbed op die kamer) dus dat kon mooi. Heb toen mem en wappa ook meteen hun cadeaus gegeven want mem was begin maart 50 geworden en mijn vader word -vandaag- 49 (Nogmaals gefeliciteerd wappa :D).

Dinsdag en woensdag hebben we niet veel meer gedaan dan lekker in de stad rondzwalken, heerlijk koffiedrinken, in de Belfast Eye (reuzenrad), wat winkels bekijken, dat soort dingen. Heel erg leuk en tof om dat na zolang weer met m'n ouders te kunnen doen (ja, je gaat zelfs je ouders missen na zo lange tijd ;))

Woensdagavond heb ik Hilde en Ties opgehaald van het vliegveld. Die sliepen ook bij ons dus die gingen ook mooi mee naar huis. Ook Hilde meteen haar cadeau maar gegeven want die werd gisteren 20.

Donderdag zijn de parties opgesplitst. Hilde, Ties en mem zijn te winkelen geweest en pap en ik zijn op pad gegaan door de stad. Een beetje de tourist uithangen. Pap wat dingen laten zien (ook al weet ik lang niet alles hier te vinden of erover te vertellen) maar ik heb me eruitgebluft en volgens mij is het gelukt. Vond het in ieder geval erg leuk middagje zo met pap :D
S'avonds nog even met zijn allen naar de pub geweest wat we wel verdient hadden na zo'n lang dagje rondlopen vond ik ;)

Volgende dag zijn we met zijn allen plus Jos naar de Giant's Causeway geweest. Daar was ik een week eerder al geweest met school maar dit was echt met zo'n tour met gids. Op zich niet echt iets voor ons maar toch wel heel informatief en zo hoor je ook nog veel over de omgeving en zie je nog eens wat. Toch wel leuk dagje gehad zo en natuurlijk blijft het allemaal prachtige natuur hier. Ook de 4000+ schapen en lammetjes die we onderweg gezien hebben zijn cute :D

Zaterdag zijn pap, mem en ik bij Belfast Castle weer een stukje om hoog gelopen. Niet al te ver hoor, daar hadden we allemaal niet zoveel zin in (ja slecht I know) maar wel hoog genoeg om een mooi overzicht over de stad te hebben en mooie natuur te zien. Het was ook een mooi dagje (zeker ook omdat Tjar 20 werd :D!) dus daar hebben we nog even van genoten met zijn 3'en. Hilde en Ties zijn dat dagje ook nog wezen winkelen.

Daarna nog even met pap en mem in pubje gezeten, waarna we met zijn allen bij Victoria Square hadden afgesproken om uit eten te gaan vanwege Tjar's verjaardag :D We kwamen terecht bij een Itialaan en ik heb heerlijk gegeten. Buikje zat vol :)
Daarna weer naar een pub waar we nog wel even gezeten hebben ;)

Helaas moesten ze zondag allemaal weer naar huis en dat vond ik toch wel moeilijk. Gelukkig is het nog maar 3 weekjes en ik moet zeggen, het komt nu toch wel steeds dichterbij dat we weer naar huis gaan en heb er ook wel vrede mee. Vind het toch ook wel jammer maar het is niet anders. Dan kun je er beter maar beetje naar uitkijken dan het te jammer vinden, toch?

Zondagavond hebben we nog met groep internationals samen avondeten gedaan, ons huis nam de soep en de salade mee. Lekker eten met een heerlijk toetje!

Zit nu in internetcafe; de school is dicht vanwege vakantie. Dit weekend naar Dublin, ook veel zin in :D Verder nog even zien wat we die laatste weekjes gaan doen!


2 Comments

Anneke Kruiter:
April 13, 2009
Hey Maaike,
Heerlijk hé zo´n weekje de familie over de vloer. Als je het mist besef je pas wat je hebt, wat jij.
Voor hen ook fijn natuurlijk om weer te kunnen knuffelen.
En je eigen dochter als gids.. wie wil dat niet?
Liefs en als ik je niet meer spreek: alvast heel veel plezier in Dublin. Heb al een beetje via de p.c opgezocht, er is ook een brug waar U2 opnames zijn gemaakt.
Anna:
April 13, 2009
Hé Maaike,

Leuk om te lezen hoe jullie het met elkaar hebben gehad.
Kan me voorstellen dat het wel super is om elkaar na toch best wel een hele tijd weer te kunnen knuffen.
Nog 3 weekjes meid, maar er nog een leuke tijd van, het gaat zo snel om.
Dikke knuf van Anna
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login