Asociale mensen die je deur intrappen

April 27, 2009 - Belfast, United Kingdom

Helaas, nog maar 5 dagen te gaan en dan gaan we alweer richting Nederland. Time flies when you're having fun.

Op zich is er afgelopen vrijdag iets naars gebeurd, waardoor ik het net wat minder erg vind om naar huis te gaan. Vrijdagnacht lagen we alledrie op bed (Jos zit weer in Schotland) en ineens was er rond 3 uur s'nachts een keiharde knal waardoor we alledrie rechtop in bed zaten. Schrok me dood.

Ik luisteren; Wat is er gebeurd? Hoor ik mensen binnenshuis? Binnen no time stond Tjarda bij mij in de kamer, en die zei dat de deur los stond maar dat ze niet in haar eentje naar beneden durfde (groot gelijk). Ik me als een gek aangekleed en naar beneden gegaan. Er was gelukkig niemand in huis, maar de voordeur was wel opengetrapt. Fijn als mensen het funny vinden om je spullen zo kapot te maken. Gelukkig kon de deur, na wat duwen, nog dicht en hebben we andere slot er ook nog op gedaan (er zit een ander slot op maar die doen we er meestal niet op, want dat had niet echt veel zin tot aan toen he).
Slapen werd 't 'm niet meer echt die nacht, helaas. Je ligt dan erg alert in bed en de groep die het zeer waarschijnlijk gedaan heeft (en die Merel van te voren gehoord had nog) die liep weer rond. Was bang dat het nogmaals zou kunnen gebeuren.

Zaterdag morgen maar de deur beter bekeken en heb ik met een mesje de schroeven nog wat beter weer in het kapotte hout geschroeft om toch wat meer houvast te krijgen. De deur zat er vrij gammel in maar gelukkig van de buitenkant af kon je niet echt zien dat het er slecht aan toe was met het slot (wat dan weer een gelukje is). Je kon iig niet van de buitenkant zien dat er wat mis was. 
Heel lief, Kj belde ook nog even die dag om te vragen hoe het ging want voel me dan echt niet fijn meer als zoiets gebeurd.

Vanochtend meteen naar de makelaar gegaan en die heeft gelukkig het slot weer goed verstevigd en is er niks meer mee aan de hand.

Maar leuk is anders en slaat nergens op dat mensen zo met je spullen omgaan!

Verder gisteravond voor laatste keer naar live music in de Red Devil geluistert. Vanavond daar weer heen aangezien het Nicolas's (Belg) laatste avond is en hij 't daar wilde 'vieren'. Dus dat word 'helaas' weer Guinness drinken ;)

Woensdag iig naar de nieuwe Wolverine film, donderdag is er een Three Legged Pub Crawl (waar je met een been aan iemand anders vast zit en je samen moet lopen) en vrijdag komt de makelaar het huisje checken en krijgen we onze borg van 150 pond terug. Ook fijn :D s'avonds dus even uit eten en die dag ook nog even shoppen (Jos en ik gaan ook nog even de games shop in voor xbox games bijv).

En zaterdagmorgen (heel vroeg) vliegen terug naar Amsterdam. RAAR!

Erg dubbel gevoel. Kj komt me ophalen en daar kijk ik heel erg naar uit, maar het is zo jammer om hier weg te gaan en dit alles te moeten missen!


3 Comments

Sjiva:
April 27, 2009
Jeetje! Wat een aso's! Kan me goed voorstellen dat je dan niet meer zo rustig in je bed ligt nee...

Probeer nog wel te genieten van je laatste daagjes daar! Maar zo te horen gaat dat toch wel lukken ;)
Anneke Kruiter:
April 27, 2009
Hey Maaike,
je kunt nou eenmaal niet altijd vakantie vieren hoor, haha.
Vanaf volgende week is het weer werken geblazen meid!
Geniet nog van deze laatste dagen.
Zaterdag staan we weer met z'n allen op schiphol, teminste.... ik hoop dat wij er ook staan.
Liefs en tot zaterdag
April 28, 2009
Wow, dat is echt wel heftig zeg! Waarom hadden jullie de politie niet gebeld die avond?

Anyway, je bent bijna weer terug! :)
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login