So long and thanks for all the fish..

May 1, 2009 - Belfast, United Kingdom

Alweer het laatste blogje. Morgen naar huis! Can't believe it, really.

Van de week was alles voor de laatste keer. Laatste keer live music in the Red Devil, afscheid nemen van anderen die weggaan. Het feestje in the Red Devil met Nicolas was heel gezellig. Jammer dat mensen weggaan! Dinsdag hebben we niet veel interessants gedaan, behalve the usual ;) Kaartje gehaald voor de Wolverine film en afscheid genomen van Davida, Amerikaans meisje waar ik wel goed mee op kon schieten. Woensdag Wolverine film gekeken, daar kwamen we Anna nog tegen in de bios en zijn we met een groep internationals heen geweest. Vond 't een erg toffe film ;):D Was gezellig.

Gisteravond hadden we een Three Legged Pub Tour. Dat betekend dat je aan iemand vast getaped zit met je been, en je zo dus 3 legs krijgt en zo moet lopen en alles samen moet doen dus. Die begon om 17.00 en na 23.00 was ik thuis. Ik zat aan Tjar vast en Jos aan Zach (Amerikaan). Erg grappig maar het loopt voor geen ene meter! Zijn langs meerdere pubs geweest, begonnen naast de school (De Beehive) en geeindigt bij de Egg, leuk plekje waar we al vaker geweest zijn. Rond 21.00 hebben Tjar en ik de tape ervanaf gehaald, we moesten allebei naar de wc en was allemaal heel leuk maar waren ook weer blij om van elkaar af te zijn ;) We waren niet de enigste tegen die tijd!
Zal zo ook even wat foto's uploaden als dat lukt van gisteren.

Vandaag ingepakt en ik heb nog moeite met m'n koffer onder de 20kg te houden. Daar moet ik nog even goed naar kijken hoe en wat en hoop dat 't gaat lukken want heb niet al te veel zin om veel extra geld bij te betalen! Wish me luck ;) M'n handbagage zit tegen de 10kg aan dus daar kan ook niet veel in!

Voor Tjar leek het wat minder, het zag er tot gister nog naar uit dat ze morgen niet met ons mee zou vliegen vanwege haar paspoort. Gisteren kreeg ze bericht dat London er nog steeds mee bezig was en nog niks verstuurt had. Dat schiet niet op dus! Gisteren heeft echter haar vader ook gebeld met het Nederlandse consulaat en vanmorgen kreeg ze bericht dat ze naar Dublin moest waar ze een tijdelijk reisdocument kan krijgen. Wel minder dat toen het gebeurde we in Dublin zaten en dat er daar gezegd werd dat het in Belfast wel zou lukken, terwijl Belfast geen tijdelijke nooddocumenten kon regelen en alles via London moet. Hadden ze ons beter voorgelicht, dan hadden we diezelfde maandag nadat het gestolen was nog een nooddocument op kunnen halen! Maar goed, dat weet je nu.
Als het goed is, zit Tjar nu in Dublin en hebben ze daar haar reisdocument klaar liggen. Ik hoop 't voor d'r, het is een reis van bijna 3 uur en zou niet opschieten als ze nu nog niet mee kan! We're keeping our fingers crossed.

Straks om half 4 komt huisbaas terug en dan krijgen we de borg van £150 terug. We gaan dan met zijn vieren uit eten en daarna nog even uit en we gaan de hele nacht door. Om 04.00 komt de taxi ons ophalen naar het vliegtuig en om 7.10 vliegen we. Om 9.40 komen we aan in Nederland (hopelijk) waar iig Kj me op staat te wachten :D

Iedereen bedankt voor het lezen en voor de comments! Vond het erg leuk en lief dat mensen geinteresseert zijn en mijn avonturen hier in Belfast hebben willen lezen en bijhouden.

Tot in Nederland ;)

Cheers!

 

 

 


Pictures

Tine & Mike
Zach & Jos
Met z'n vieren
Tjar & Ik
 
 

2 Comments

Anneke Kruiter:
May 1, 2009
Hey Maaike,
jullie hebben nog een leuke afscheidsavond van alle kroegen gehad begrijp ik.
Gelukkig alles goed afgelopen met onze Tjar, pfff.
Goede reis en we zien elkaar morgen!
May 3, 2009
Hi Maaike!

Na er steeds aan gedacht te hebben je site weer es op te zoeken(nieuwe laptop dus stond niet meer in favorieten) maar steeds vergeten dacht ik er vanochtend opeens aan! En nu zijn jullie alweer thuis..Naja beter laat dan nooit;) Moet vast raar zijn weer thuis te zijn zeg..Kan het me noig niet voorstellen! Goed te horen dat jullie je laatste week nog gezellig hebben doorgebracht(Wolverine, kwijl..)..en t moet vast fijn zijn vriendlief ook weer te zien!Tot over paar weekjes!
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login