Bijna.. !

October 11, 2009 - Alkmaar, Netherlands

Over minder dan 24 uur zit ik al op het vliegveld in Düsseldorf te wachten tot het eindelijk zo ver is! Het lijkt nu allemaal nog ver weg, maar de zenuwen beginnen langzaam te komen! Mn nieuwe beste vriend Mr Backpack staat al in de gang op me te wachten!
Ik vlieg om 12 uur vanaf Düsseldorf naar München en daar heb ik 2,5 uur overstaptijd voor mijn vlucht naar Phuket! Daar kom ik dan rond 8.30 uur lokale tijd aan, dus ongeveer 12 uur vliegen! Gelukkig heb ik een stapel tijdschriften en een grote pot drop om de tijd door te komen!

Ik heb geen idee wanneer ik weer een computer met internet zal vinden, maar als ik er één tegenkom zal ik laten weten hoe het met me gaat!
Langer ga ik dit verhaal niet maken, dus wish me luck en jullie horen snel weer iets van me!~

Liefs..


6 Comments

Mams:
October 11, 2009
Lieverd,
Misschien ben ik wel de eerste - I whish you luck!!

Ik weet dat je over moed en doorzettingsvermogen beschikt, dus je kan ook eventuele moeilijkheden het hoofd bieden.

Maar van moeilijkheden gaan we niet uit, hé?!

Ik wens je dat je een goede reis zult hebben en dat op de plaats van bestemming alles mee zit en dat je kunt genieten van Thailand en mensen daar.

In gedachten ben ik alltijd bij je.

Liefs je lieve moeder
multikim / kimmus:
October 11, 2009
meiske, ik ben ZO benieuwd!! We denken aan je en.. hopen snel wat te horen natuurlijk!! (een sms naar iemand die je wachtwoord van deze site weet kan ook helpen als je ons even wilt laten weten dat het goed gaat ;)) kan niet wachten op je eerste post.. goede vlucht en lief zijn voor je mede-passagier (kwijlen mag!)
KUS!
Buurman Pim:
October 11, 2009
Super veel plezier met dit avontuur Marit! Ik vertrek over 2 weken ook naar Thailand en zal over enkele maanden waarschijnlijk ook in Phuket terecht komen. Tegen die tijd zal ik zeker iets laten weten zodat we wat kunnen afspreken!!!

Kus!
Ang:
October 11, 2009
Hoi Marit!

Goede reis en heel veel plezier, geniet ervan!

XX Ang
Mick:
October 12, 2009
Lieve chick! Zet 'm op, check je mailbox als je tiet en zin hebt; er zit iets van mij in voor jou... Ik ben benieuwd hoe je hele reis gaat verlopen en wat/wie er allemaal op je pad komt. Geniet er van en ik zal regelmatig op deze site kijken naar nieuwe verhaaltjes en fotos van je :) Zet hem op en ik denk aan je!!!
Melina:
October 13, 2009
Vrouwke!! Ik ben helemaal vergeten je een goede reis te wensen :(
Hoop dat de 12 uur vliegen een beetje zijn meegevallen en dat je nu al heerlijk aan het genieten bent van je nieuwe stekkie!!

Dikke kus
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login