Joggen: geen goed plan!

March 17, 2010 - Khao Lak, Thailand

Ik werk inmiddels alweer 6 maanden voor Sea Bees, ken mn collega's en kom in de dagelijkse routine van mijn werkzaamheden.. Maar dat wil niet zeggen dat de spanning en sensatie op het werk is verdwenen, en ik ben daar afgelopen week weer eerste rangs getuige van geweest!
Het werk wat ik heb gedaan in het Laguna, wordt natuurlijk ook in andere hotels in Khao Lak uitgevoerd. Zo had ik dan ook een collega in het Meridien hotel zitten: een Spaanse Dive Master, Mireia! Ik heb altijd mn best gedaan om haar aardig te vinden, maar het is nooit gelukt! Uiteraard ben ik wel altijd vriendelijk en beleefd tegen haar geweest, en zij ook min of meer tegen mij! Toen Markus vorige week een advertentie op het internet had gezet dat hij op zoek was naar een nieuwe Sales Shop Manager, wist eigenlijk iedereen meteen dat hij op zoek was naar een nieuw personeelslid voor het Meridien (ik was namelijk niet de enige die het niet zo goed met haar kon vinden..). Mireia had het zelf gelukkig ook al snel door en is dus zelf opgestapt. Natuurlijk wilde ze nog wel haar geld hebben, en dus kwam ze nog op het hoofdkantoor voorbij. Helaas wilde Markus haar niet betalen wat zij graag wilde hebben (en daar had ze ook geen recht op!) en toen begon dus de soap: schreeuwen, huilen, weglopen en weer schreeuwen, en voordat ik het wist had Markus 2 flinke klappen te pakken, haha!! Rechts van het spektakel zat ik mijn best te doen niet te lachen en links van het spektakel zat mijn Thaise collega Ning, haar best te doen niet te huilen! Een mooie voorstelling dus. Vanaf dat moment stond ik natuurlijk al helemaal niet meer op haar vriendenlijstje, en ik kreeg gister dan ook een vriendelijk berichtje op mn Facebook dat ik een vuile rat ben en dat ik moet leren mensen te respecteren :O Auw!!

Gelukkig vinden mijn andere collega's me nog wel lief, en ben ik 2 weken terug uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van de vrouw van Holger, de grote baas. En een grote baas heeft natuurlijk een groot huis, hallelujah!! Wat een kast! En volgens mij hadden ze al het personeel uit een groot resort weggehaald, want overal stonden koks, bediening, cocktailshakers, muzikanten etc. En wat heb ik een heerlijke Pina Colada's gedronken, hmmmmmmmm!!!

Maar door mijn ietwat overmatig gebruik van alcohol en prednison ben ik de laatste tijd, laten we zeggen, ietsje boller geworden.. Dus dacht ik, tijd om te beginnen met joggen! Dus vol goede moed heb ik, na 6 maanden, mijn All Stars uit de kast gehaald en ben ik met een vrolijk muziekje op, naar buiten gegaan! Natuurlijk begonnen naar 2 minuten mijn voeten, die alleen nog maar gewend zijn aan slippers of helemaal geen schoenen, al zeer te doen. Maar ik zette door! Omdat ik geen zin had om over de grote weg te joggen, nam ik een rustigere route richting de waterval. Waar ik niet over na had gedacht, waren de 20 zwerfhonden die hier wonen, die het niet gewend zijn dat er opeens een buitenlander voorbij komt rennen. Nadeel: 20 kwijlende, blaffende honden achter me aan. Voordeel: ik weet nu dat ik heel snel kan rennen; was zo weer thuis! Dus nu 5 grote blaren op mn voeten en een groot gebrek aan motivatie om nog een keer te gaan!

Verder heb ik me na 6 maanden twijfelen toch laten verleiden tot de Thaise kunst van de bamboo tattoo! Van de 60 minuten waren 45 minuten easy going, maar 15 minuten een hel! Maar het was het waard: ik ben erg blij met het eindresultaat! :D

Tot zover weer mijn kleine update, tot volgende maand :)


8 Comments

kim:
March 17, 2010
WHAAAAAAA TATTTOOO!!!! ZIENZIENZIEN!!!!
Robert-Jan:
March 17, 2010
oe oe oe hoe ziet ie eruit? Waar heb je hem laten zetten? :P
Kerstin:
March 18, 2010
een tatoeage?? hoe ziet ie eruit? zet s een foto neer!!:P
Suus:
March 18, 2010
Haha.. wat een verhaal.. en check wat ik net lees..
http://www.nu.nl/opmerkelijk/2206856/vliegtuig-raakt-jogger-fataal.html

Nergens ben je meer veilig met joggen, belachelijk! Hihi.. kusjes
Kaatos:
March 19, 2010
Oeh Maan, foto's! En ook die van het feest, was zeker geweldig!
Erg grappig geschreven trouwens! Hihi.
Kus
Mo:
March 27, 2010
Hahaha wat een geweldig verhaal weer met dat joggen...zit hier gewoon hardop te lachen! Ik lees het verhaal ook met beelden van jouw en een roedel honden achter je aan...=D!
Kuss!
Michael:
March 29, 2010
Weet je hoe het kwam dat die honden achter je aan zaten? Ze wilden gewoon je All stars hebben. Beste schoenen ooit! Seriously though, klinkt spannend allemaal, eerst deel uit maken van een soap, vervolgens joggen richting een waterval, etcetc. Very nice! Je maakt nog eens wat mee zo :)
Melien:
April 20, 2010
hahahaha maan!!! wat ben je toch ook een heerlijk ding! :D
XXXXX
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login