16 augustus Shop till you drop!

August 16, 2011 - Paris, France

Natuurlijk konden we het niet laten: er moest geshopt worden. Helaas waren er geen 'soldes' maar konden we wel profiteren van de najaarscollectie die overal in de winkels hing. We zijn uiteindelijk alleen maar bij Printemps en Lafayette geweest, maar die zijn ook zo groot dat je daar makkelijk een dag kunt doorbrengen.

Allebei geslaagd (Harm wat meer dan ik) en ondertussen ook nog genoten van de panoramaterrassen van beide warenhuizen. Weer een ontdekking gedaan want in mijn tijd in Parijs heb ik die gemist. Zowel de Eiffeltoren als de Sacre Coeur zijn goed te zien, helemaal op zo'n heldere dag als vandaag. Aanrader dus als je geen zin hebt daar heen te reizen. En het eten is ook prima. Wij hebben geluncht bij de wijnbar in Lafayette en dat was echt heerlijk.

Na al het geshop wilden we nog even sfeer proeven in het Quartier Latin. We hadden geen zin de tassen met ons mee te slepen, dus eerst op zoek naar een locker. Die zijn dus bijna niet te vinden. Navraag gedaan: alleen op de hoofdstations beschikbaar. Wij met de metro in de spits naar Gare de Lyon: waren ze maar open tot 22 uur. Beetje vreemd voor zo'n wereldstad. Dus weer terug en ons met tassen en al in het eetfestijn in Quartier Latin gestort. Ondanks de rat (!) die we bij aankomst zagen heerlijk gegeten en na nog een ijsje gehaald te hebben bij Ben & Jerry's de RER naar de camping genomen. A la prochaine, Paris!


2 Comments

helma:
August 21, 2011
hey

ja ja nou ik had geloof ik niks meer genomen hoor
maar jullie van de weide natuur ziens ze vast vaker ha ha dus gewend he brrrrrrr
shopen is toch altijd leuk!!veel wijn gekocht ook??
groetjes h
Judith:
August 23, 2011
welkom Thuis in ons kikker-regen-landje! ♥
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login