Nienke's profile

Nienke

About me

Zoals de meesten die dit lezen wel zullen weten, had ik altijd nogal wat moeite gehad met school. Dus nu ik eindelijk klaar ben, ben ik ook eindelijk vrij om precies te doen wat ik wil. En dus neem ik een jaar vrij om te reizen.

Volgend jaar wil ik gaan studeren in Groningen. En als ik er volgend jaar nog steeds zin in heb, ga ik daar dan American Studies doen.

About my trip

De zes maanden die ik in Amerika mag zijn ga ik grofweg verdelen in twee helften. De eerste helft begint in San Francisco, en gaat met een bocht langs Los Angeles en Las Vegas naar het noorden, langs o.a. Salt Lake City, Seattle en uiteindelijk Vancouver.

Vanuit Vancouver wil ik dan in één keer naar het oosten. De reisplannen voor dat deel liggen een stuk minder vast. Wel ga ik sowieso naar New York, Boston, Washington, Pittsburgh en waarschijnlijk Milwaukee. Mijn vliegticket terug naar Nederland is op 3 april ('11) vanuit Chicago.

Visited countries

Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, France, Germany, Ghana, Greece, Hungary, Indonesia, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Poland, Switzerland, United Kingdom, United States, Vatican City. (22 countries, 10%)

World map with visited countries
Map generated by World66.
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login