Out of Africa

January 29, 2008 - Johannesburg, South Africa

Saa er det slut med Afrika for denne gang. Vores fly til Sydney her fra Johannesburg blev forsinket i 20 timer, men vi blev sendt paa et 5 stjernet hotel og fik ringet til Lesley, en tidligere udvekslingsstudent fra Johannesburg, som boede hos vore gode venner, Knud og Hanne, for 7 aar siden. Lesley bor og arbejder her i Johannesburg og vi blev inviteret ud at spise sammen med hendes kaereste Scott saa vi havde en dejlig aften. Hun er naesten faerdig som revisor med topkarakterer! og Scott arbejder i hans fars firma, hvor de bygger for Eskom, det nationale elselskab (der ikke kan levere stroem nok i oejeblikket, saa alle minerne i Sydafrika var lukkede i fredags, med et tab paa 1 milliard kroner!). Meget, meget soede unge mennesker der vil tage godt imod Ida og Trine naar de kommer her til maj.

Det ser ud til at vi ogsaa bliver meget forsinket i Sydney, men saa kan vi jo faa operaen at se!

Tak til alle i Danmark som har hjulpet os med hus, blomster, gasfyr, alarm, blomster, post og meget, meget mere. Vi goer gengaeld naar vi kommer hjem.

Hils alle vi kender

Susanne og Ejvind

 


Pictures

Fish market
Haengekoejen
Lesley og Scott
Ude at spise med Lesley
 
 

1 Comment

Jan:
January 29, 2008
Hej Susanne og Ejvind
Vi følger stadig spændt med i jeres færd, og er vildt glade når vi ser nye indslag fra noget der må være en meget spændende tur.

God vind fremover
Eva og Jan

P.S. Herhjemme går det som det plejer, det mest ophidsende er, at herrerne vandt EM guld og at Gitte Seeberg har meldt sig ud af Ny Alliance og er blevet løsgænger. Det hjalp ikke at Pia Christmas Møller blev enegænger, så jeg tror heller ikke at Gitte får held til at vælte regeringen.
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login