Paa besoeg hos en Maori familie

February 7, 2008 - Ruatoria, New Zealand

Vi har vaeret saa heldige at kunne besoege en udvekslingsstudents familie her i Ruatoria. Hiraina (eller Nai som vi plejer at kalde hende) bor i Gram og var hos os en uge i august. Hernede bor hun sammen med hendes onkel Monty og tante Leeanne og hendes bedsteforaeldre. Hele hendes familie er Maori, som er den oprindelige befolkning her paa New Zealand. Mage til gaestfrie mennesker skal man lede laenge efter.

Vi har boet her 2 dage og bl.a. oplevet det bedste hotel paa hele turen, nemlig paa ladet af en lastbil nede ved stranden. Lastbilen bliver normalt brugt til at koere heste paa, men staar nu nede ved bedsteforaeldrenes "sommerhus" nede ved stranden (se billeder).

Alle har vaeret saa gaestfrie her og vi har faaet hangi (mad lavet i en jordovn) og alt mulig andet god mad.

Nu er det tid til at koere videre sydpaa, hvor vi skal moedes med Ida og Trine senere. De har det fint hos Idas vaertsforaeldre i Christchurch. Snakkede i telefonen med dem igaar.


Pictures

Naturen paa New Zealand
Regnskov
Frokost i det groenne
Aftensmad paa toppen af New Zealand
 
 

5 Comments

Hanne Lene:
February 8, 2008
Kære begge to.

Sikke en dejlig rejse I er på. Vi glæder os til at se jer "rigtigt" igen. Nu har vi pakket og er klar til en tur nordpå.

Ha' det rigtig godt og pas på jer selv.

Knus fra Hanne Lene
Laura Sveistrup Rasmussen:
February 9, 2008
Kære Susanne og Ejvind!
Har lige set billederne fra New Zealand på jeres hjemmeside sammen med vores datter og svigersøn, som har været miniværtsfamilie for Nai i Silkeborg. Spændende. Vi er alle enige om, at Nai er en dejlig pige. Nu ved vi jo, hvorfor.
Mange hilsener og fortsat god rejse!
Hils Ida!
Ulla:
February 10, 2008
Hej ...
Hvis I mangler noget fra Danmark, så er det nu.
Vi ankommer til Christchurch d. 19.2 kl. 23.50.
Vi glæder os afsindigt.
Hilsen Nis og Ulla
Jan fra Dolly Dot:
February 15, 2008
Hej Susanne og Ejvind

I Dolly Dot forventer vi (og glæder os usigeligt til) en opvisning / demonstration af en ægte Maori Haka når I om føje tid vender tilbage fra de fremmede himmelstrøg.
Eva og jeg har med stor fornøjelse set hvorledes denne dans udføres af All Black, men er enige om at også folk med en mindre muskelmasse vil kunne fremvise en ordentlig HAKA.
Fortsat god tur
Eva og Jan
Edith Ravnborg Nissen:
February 16, 2008
Hej Ejvind og susanne
Dejligt at følge Jer. Tak for Jeres kort.
Kærlig hilsen
Edith
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login