Canada

March 10, 2008 - Whistler, Canada

Vi er nu kommet til Canada efter vi har tilbragt en dag i Los Angeles. Der saa vi Beverly Hills og Hollywood. Vi var til premiere paa filmen 10000 BC sammen med alle skuespillerne.

Nu nyder vi sneen i Whistler og har lige vaeret sammen med Richard i 3 dage. Han koerte bare lige de 1100 km herned for at vaere sammen med os. Det kan man kalde kaerlighed til sine vaertsforaeldre. Vi ser ham igen om 10 dage, naar vi tager til Edmonton.

Pisterne er gode herovre og er meget brede og naesten ingen folk. Desvaerre er det lidt for varmt.


Pictures

Rodeo Drive, Beverly Hills
Vores hotel i LA
Walk of Fame, Hollywood
Hollywood
 
 

1 Comment

Flemming Nielsen:
March 22, 2008
Hej Ejvind og Susanne.

God påske i det canadiske.
Her går det stille og roligt. Vi har en hvid påske - i dag -. Mette er taget med hendes gymnasievenner på skitur til Østrig. Niels er hjemme på påskeferie men tager til thisted i morgen søndag til påskefrokost hos en af hans efterskoleveninder og Thore er også kommet på påskeferie men skal videre til Københavh til en eller anden koncertt på søndag, men først skal vi lige forbi Odense stadion og se Odense mod AGF. De farer rundt de børn, men heldigvis er Astrid hjemme hos os og nu vil Astrid og jeg ud på planteskolen.
Skulle hilse fra Mis. Den var åbenbart ikke helt tilfreds med at skulle sove sammen med Thore så den gik op sofaen og lagde sig. Men mus har den ikke fanget.

Hils Richard

Flemming
Fuzzy Travel · Next »
Create blog · Login